Lijst

Beschik over objectieve gegevens en verwerk deze eenvoudig tot rapportages. Gebruik deze betrouwbare en gedetailleerde rapportages niet alleen voor uw rittenregistratie maar ook voor facturatie, nacalculatie en salarisadministratie.

Maak via de web-applicatie  waardevolle rapportages in PDF, Excel en CSV aan. Kies uit een verscheidenheid aan bruikbare rapportages. Deze pagina bevat een overzicht van een aantal interessante beschikbare rapportages.

Genereer zelf eenvoudig rapporten van uw voertuigen. Er zijn tal van verschillende rapporttypes waaruit u kunt kiezen. Bepaal zelf het datumbereik waarover een bepaalde rapportage van het voertuigvolgsysteem gegenereerd moet worden.

De rapporten module is de belangrijkste module van de applicatie, want hiermee kunt u zelf een sluitende rapportage genereren welke geschikt is voor het doorgeven van uw ritten administratie bij de fiscus.

Rapporten zijn als PDF, Excel of TXT te downloaden. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf eenvoudig in Excel ook achteraf nog de rittenstaten bijwerken. Het is ook mogelijk automatische rapportages in te plannen. Hierdoor worden nieuwe rapportages van het voertuigvolgsysteem automatisch gegenereerd en per e-mail naar u doorgestuurd.

 • Bezochte klanten/werven - Lijst van bezoeken
 • Bezoeken - Overzicht van bezoeken
 • Dag - Totaal dag overzicht
 • Berichten - Detail positiemeldingen
 • Fiscaal - Fiscale rapportage
 • Objecten - Overzicht objecten
 • Ritten - Gemaakte ritten
 • Stoptijd op locaties - Overzicht van stoptijden
 • Zakelijke uren - Gemaakte zakelijke uren
 • Check In At Work - overzicht automatische aanmeldingen bij RSZ chek @ at work
 • Werkuren - overzicht werkuren per persoon
 • Temperatuur - overzicht temperatuur verloop in wagens
 • Brandstof verbruik - Voertuig verbruik
 • Distress GEO - Alarmeringen
 • Draaiuren - Draaiuren van objecten
 • Overzicht - Globaal overzichtsrapport
 • Motorloop - Motorloop inzicht
 • Tankkaart gebruik - Automatische tankpas koppeling
 • Zwaailicht Gebruik - Zwaailicht gebruik

Wij kunnen de koppeling voorzien naar uw eigen ERP pakket zodat je alle data ook daar eenvoudig beschikbaar hebt voor nacalculatie of loonberekening. Wij hebben reeds implementatie gedaan met Microsoft Navison / SDWORKS / BouwSoft enz. Contacteer ons voor meer info.

Uw wagenpark is voor uw onderneming belangrijk. Goed wagenparkonderhoud op de juiste intervallen is daarom essentieel. Via de Zero-One cloud-applicatie worden kilometerstanden en tankbeurten automatisch bijgehouden.

Hierdoor heeft u altijd inzicht in de staat van uw wagenpark. Bepaal eenvoudig wanneer uw voertuigen onderhoud nodig hebben, via e-mail wordt je automatisch verwittigd wanneer een onderhoud nodig is volgens de vastgestelde onderhoudsintervallen die je eenvoudig zelf kan beheren in onze applicatie.

Laat de voertuig statistieken, kilometers en rijuren, meewegen in de beslissing welke modellen en uitvoeringen van voertuigen te bestellen bij vernieuwing van het wagenpark, laat uw onderhoudsintervallen automatisch bijhouden.

 

immobiliseer uw voertuig, beveilig uw voertuig

Beveilig uw machines en voertuigen, van klein tot groot via Zero-One. Dankzij een onzichtbaar tracking device is de laatste positie van een object altijd bekend.

Live beveiligd:

Een voertuig of object uitgerust met een tracking device van Zero-One is op afstand beveiligd. Houd de positie van een object in de gaten en krijg automatisch een alarm e-mail of SMS wanneer het voertuig een vooraf ingesteld gebied verlaat. Via de web-applicatie van ons heeft u altijd live inzicht in de laatste positie van een object.

Onzichtbaar beveiligd:

Het tracking device is in nagenoeg alle objecten onzichtbaar te installeren. Hierdoor valt het niet op dat een object is uitgerust met een tracking systeem. Bij diefstal kan een dief op heterdaad worden betrapt en kan het gestolen object veilig worden gesteld.

Geofences:

Door het instellen van Geofences, bepaalde afgebakende gebieden op de kaart, ontvangt de objecteigenaar automatisch een waarschuwing per e-mail of SMS krijgen wanneer het object de grenzen van een dergelijk gebied overschrijdt. Gebieden zijn eenvoudig instelbaar via de kaart en kunnen variëren van simpele cirkelvormige gebieden tot uiterst nauwkeurig ingetekende gebieden.

Machines:

Voor de beveiliging van andere, niet-voertuig, objecten (machines , kranen, stroomgroepen, enz) zijn speciale devices beschikbaar. Deze devices zijn uitgerust met extra noodaccu’s en zorgen er voor dat de positiedoorgifte van het object continue blijft doorwerken, ook als de hoofdbatterij onderbroken is of wanneer er helemaal geen batterij aanwezig is.

interesse in een Zero-One beveiligingsoplossing? Contacteer ons voor info of een offerte

Registreer met Timeclock werktijden en locaties van werknemers. Zero-One Timeclock is een tijdregistratiesysteem en in feite een moderne versie van de mechanische prikklok.

Volledig automatisch:

Iedere medewerker krijgt een unieke sleutel voor in- en uitklokken en op locatie worden één of meer Timeclock installaties geplaatst. Iedere klokactie, waarbij een sleutel op de Timeklok wordt aangemeld, slaat het tijdstip, de locatie van de klok en het sleutelnummer op in het geheugen. De Timeclock is rechtstreeks verbonden met Internet via een mobiele dataverbinding. Hierdoor is er via een web-viewer direct inzicht in alle klokacties en zijn heldere PDF- en Excel-rapportages te genereren. Krijg grip op de aanwezigheid van medewerkers en bewaak de werktijden van uw personeel: weet precies waar, wanneer en hoe lang uw personeel aan het werk was.

De Timeclock is mobiel inzetbaar en werkt overal waar een stopcontact beschikbaar is.

Beschik over een volledige automatisch werktijden- en verloningsregistratiesysteem middels API-koppelingen voor naadloze integratie van de Timeclock in uw bestaande verlonings-systeem.

Voordelen:

Eenvoudig in gebruik: Medewerkers melden zich alleen aan en af met een persoonlijke sleutel.

Kostenbesparend: Direct inzicht in werktijden en snel rapportages met totaal tellingen genereren. Geen handmatige handelingen meer nodig.

Stabiel:.Het Zero-One platform, waar alle tijdregistraties worden opgeslagen, is een beproefd platform en kent geen downtime. Bij storingen op het mobiele netwerk blijven tijdsregistraties bewaard in een interne buffer in de Timeclock.

Timeclock Plus

Met Timeclock-Plus krijgt u inzicht in specifieke project- en activiteitsinformatie door bovenop de tijdregistratie ook extra informatie als projectnummers, taken en werkactiviteiten te registeren. Uw medewerkers kunnen via pc, tablet of smartphone projectnummers en activiteit informatie toevoegen aan geklokte tijden.

Hoe werkt TimeClock Plus?

Uw medewerkers klokken in- en uit zoals bij de standaard Timeclock oplossing. Als extra kan een medewerker met een smartphone of tablet zijn activiteit of projectnummer aangeven. Bovendien is het mogelijk om zonder gebruik van de fysieke Timeclock uren te registeren. Met behulp van de mobiele viewer kan een complete dag verantwoording ingevoerd worden.

Vooraf is via de Zero-One web-applicatie voor iedere medewerker of groep van medewerkers een lijst van activiteiten/taken in te stellen. Uw medewerker kan deze lijst via de mobiele applicatie opvragen, en per activiteit bevestigingen of deze is uitgevoerd en hoe lang de werkzaamheden geduurd hebben.

interesse in een Zero-One TimeClock? Contacteer ons voor info of een offerte

Automatiseer met Zero-One de temperatuur bewaking van koeltransporten of andere transporten waarbij temperaturen een belangrijke rol hebben.

De sensoren zijn aangesloten op een GPS tracking module en verrichten volautomatisch metingen. Het is mogelijk om een voertuig of object uit te rusten met meer dan 1 temperatuursensor.
Zo is bijvoorbeeld temperatuur registratie in verschillende delen van een koeltransport combinatie mogelijk.

Er zijn verschillende temperatuursensoren verkrijgbaar van heavy-duty-proof sensoren tot lichte draadloze sensorunits. Hierdoor is er voor iedere toepassing waar temperaturen belangrijk zijn een passende temperatuursensor beschikbaar.

Inzicht in gegevens:

Onze web applicatie geeft inzicht in actuele en historische temperatuur meetgegevens. Kijk live op de kaart naar temperaturen van transporten of duik in het verleden en kijk hoe het temperatuur verloop tijdens een bepaalde rit was. Heldere grafieken geven inzicht in alle temperatuur gegevens en bekijk temperatuur informatie gekoppeld aan locatie en andere rit data.

Rapporten:

Produceer temperatuur bewijslijst in de vorm van heldere rapportages. Voor ieder object uitgerust met temperatuursensoren zijn duidelijke rapportages in PDF en Excel formaat beschikbaar. Ontvang automatisch iedere dag, week of maand een temperatuur rapport of genereer bijvoorbeeld zelf rapporten met daarin een overzicht de afwijkende temperaturen (t.o.v. een ingestelde norm).

interesse in een Zero-One GPS temperatuurbewaking oplossing? Contacteer ons voor info of een offerte

 

 

 

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte?
Geef uw naam op!
Geef uw mail op!
Gelieve bericht op te geven!