Temperatuurbewaking - Temperatuurregistratie van uw transport

Automatiseer met Zero-One de temperatuur bewaking van koeltransporten of andere transporten waarbij temperaturen een belangrijke rol hebben.

De sensoren zijn aangesloten op een GPS tracking module en verrichten volautomatisch metingen. Het is mogelijk om een voertuig of object uit te rusten met meer dan 1 temperatuursensor.
Zo is bijvoorbeeld temperatuur registratie in verschillende delen van een koeltransport combinatie mogelijk.

Er zijn verschillende temperatuursensoren verkrijgbaar van heavy-duty-proof sensoren tot lichte draadloze sensorunits. Hierdoor is er voor iedere toepassing waar temperaturen belangrijk zijn een passende temperatuursensor beschikbaar.

Inzicht in gegevens:

Onze web applicatie geeft inzicht in actuele en historische temperatuur meetgegevens. Kijk live op de kaart naar temperaturen van transporten of duik in het verleden en kijk hoe het temperatuur verloop tijdens een bepaalde rit was. Heldere grafieken geven inzicht in alle temperatuur gegevens en bekijk temperatuur informatie gekoppeld aan locatie en andere rit data.

Rapporten:

Produceer temperatuur bewijslijst in de vorm van heldere rapportages. Voor ieder object uitgerust met temperatuursensoren zijn duidelijke rapportages in PDF en Excel formaat beschikbaar. Ontvang automatisch iedere dag, week of maand een temperatuur rapport of genereer bijvoorbeeld zelf rapporten met daarin een overzicht de afwijkende temperaturen (t.o.v. een ingestelde norm).

interesse in een Zero-One GPS temperatuurbewaking oplossing? Contacteer ons voor info of een offerte

 

 

 

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte?
Geef uw naam op!
Geef uw mail op!
Gelieve bericht op te geven!